dacia duster suv marea britanie diaspora uk romani in ukRomani in UK 

Dacia Duster – cel mai bun SUV al anului in Marea Britanie

Romanii din UK au de ce sa fie mandri, SUV-ul Dacia Duster a primit premiul pentru cel mai bun SUV de dimensiuni mici al anului 2017 in Marea Britanie.

 

dacia duster suv romanesc uk

 

Modelul constructorului de la Mioveni a fost recompensat astfel la premiile Green Apple, oferite de o organizatie infiintata in 1994, ce promoveaza practicile pentru protejarea mediului inconjurator.

Este pentru al treilea an la rand cand Dacia Duster primeste acest premiu in Marea Britanie, noteaza Automotiveworld.com. Juriul a mentionat ca a acordat acest premiu Daciei Duster datorita pretului scazut, eficientei si a costurilor reduse de intretinere.

Suntem incantati ca Dacia Duster a fost recunoscuta pentru al treilea an la rand de catre un grup atat de respectat„, a afirmat Louise O’Sullivan, presedintele Dacia din Marea Britanie.

Romanii din UK pot achizitiona un SUV Dacia Duster la un pret de pornire de la 9.495 de lire sterline si este unul dintre cele mai populare modele. In tara noastra, pretul de pornire este de 10.900 de euro cu TVA inclus.

Articole recomandate de Ziarul de pe Net

Leave a Comment