ZdpN este un ziar online care a pornit de la nevoia de informare si comunicare independenta in online.

Ziarul de pe net

Ziarul de pe Net nu beneficiaza de sprijin financiar guvernamental, din partea unei administratii de stat sau unui partid politic. Sustinerea acestui ziar independent este posibila in primul rand prin generozitatea si aprecierea celor care aleg sa-si faca publicitate contra-cost in acest ziar, promovandu-si ofertele de servicii sau produse.

Acest ziar online ofera cititorilor posibilitatea de a afla cele mai interesante stiri si anunturi importante. In plus, pe ziarul online ZdpN vor fi preluate si o varietate de stiri importante publicate in diferite fluxuri de presa.

Ziarul de pe Net (ZdpN) pune la dispozitia organizatiilor si societatilor culturale posibilitatea de a publica anunturi beneficiind de tarife reduse sau chiar gratuite, in functie de disponibilitatea spatiului publicitar.

Subiecte ZDPN

Sectiunile cele mai importante pe acest ziar online sunt prezentate in sectiunea din partea dreapta.

Abordam constant articole tipice unui site de stiri, insa ne axam foarte mult pe recomandarea de continut interesant din mediul online, in special din blogosfera romaneasca.

Stiri nationale 90%
Stiri internationale 90%
Stiri sportive 60%
Stiri cultura 90%
Stiri tehnologie 80%
Blogging 94%

Social media

Ziarul de pe net poate fi gasit pe Facebook sub numele: si pe Instagram sub numele: .

Astfel, cei care doresc sa fie anuntati prin aceste platforme de social media si sa primeasca ultimele stiri si anunturi importante, pot vizita conturile mentionate anterior si da un „LIKE” pentru a ne arata astfel ca ceea ce facem noi se bucura de apreciere.

Publicitate pe ZiarulDePe.net

ZiarulDePeNet (ZdpN) pune la dispozitia organizatiilor si societatilor culturale posibilitatea de a publica articole publicitare si anunturi beneficiind de tarife reduse, in functie de disponibilitatea spatiului publicitar.

Redactia ZdpN nu-si asuma responsabilitatea pentru anunturile comerciale de tip reclama. Acestea sunt publicate pe baza de contract publicitar contra unui tarif in conformitate cu spatiul desemnat.

Redactia isi rezerva dreptul de a refuza la discretia sa orice solicitare pentru contract publicitar care este in conflict cu interesele si activitatea site-ului.

Doresti sa colaboram?

Ziarul de pe Net este un proiect deschis pentru orice tip de colaborare: parteneriate media, bartere sau campanii publicitare platite.